Lieve Blancquaert en Bert Kruismans maken innemende voorstelling over kanker

Switch to Hope – 3 februari – Flagey, Brussel

Aanstaande zondag 3 februari vindt in Brussel het ontmoetingsmoment ‘Switch to Hope’ plaats, een innemende voorstelling over leven met kanker. Reportagemaakster Lieve Blancquaert, conferencier Bert Kruismans en danscollectief Jazzmijn zullen tijdens de voorstelling met video, humor en dans in de huid kruipen van mensen die leven met kanker.

 

Tijdens het ‘Switch to Hope’-ontmoetingsmoment organiseren de initiatiefnemers tevens zes workshops rond thema’s die als belangrijkste pijnpunten uit nationaal onderzoek onder patiënten en hun omgeving naar boven kwamen: vermoeidheid, beweging en relaxatie; praten en intimiteit; voeding; werk; psychologische begeleiding; en kanker op jonge leeftijd.

Inschrijven kan via http://www.switchtohope.be

 

Praktische info

  • Tijdstip: 3 februari 2019 van 10 – 13u
  • Inkom: 5 euro als gift voor een organisatie naar keuze
  • Plaats: Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel
  • Parking: Er is een publieke betalende parking onder het Flageyplein op 100 meter van de ingang van Flagey. Voor fietsen, scooters en bromfietsen is er een parking op het Heilig-Kruisplein.
  • Bus: 38, 59, 60, 71 – 38 en 71 van en naar het Centraal Station
  • Tram: 81 - van en naar het Zuidstation
Contacteer ons
Evelien Meskens Project Manager, Ketchum Brussel
Evelien Meskens Project Manager, Ketchum Brussel
Over Switch to Hope

‘Switch to Hope’ is een online platform en ontmoetingsmoment naar aanleiding van Wereldkankerdag voor mensen met kanker en hun directe omgeving. Via ontmoetingen, hoopvolle getuigenissen, informatie en bruikbare tips wil ‘Switch to Hope’ een steunpunt zijn voor zij die een leven leiden met de ziekte – als patiënt, familielid of vriend. ‘Switch to Hope’ is een initiatief van de volgende organisaties met de steun van Bristol-Myers Squibb: Borstkanker Vlaanderen, CMP Vlaanderen, European Cancer Patient Coalition (ECPC), FLAYA, Hodgkin en non-Hodgkin vzw, Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen, Melanoompunt, Mymu, Stichting Tegen Kanker, Talkblue Vlaanderen, The Big C en Vie et Cancer. Switch to Hope kwam mede tot stand met de steun van Ticketmaster.